25 Μαΐ 2016

Δοκιμάζω ღ Σειρά Περιποίησης προσώπου ‪#‎EXELIA‬

Πριν λίγο καιρό ήρθαν στα χέρια μου δειγματάκια από την σειρά περιποίησης προσώπου Exelia.
Τα προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς, είναι δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά που έχουν ως βάση το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και έχουν εμπλουτιστεί με θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας.

Η σειρά περιποίησης προσώπου EXELIA έχει προϊόντα για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας, προϊόντα με αντιρυτιδική δράση και προϊόντα για τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας μας. Εγώ δοκίμασα από την αντιρυτιδική σειρά την κρέμα ημέρα Anti-Wrinkle & Firming Day Cream με δείκτη προστασίας 15, τον συσφικτικό ορό Anti-Wrinkle & Firming Serum και την κρέμα νύχτας Anti-Wrinkle Night Cream. Όλα απορροφούνταν αμέσως, δεν μου δημιούργησαν την παραμικρή κοκκινίλα ή αλλεργία και είχαν μια ουδέτερη και καθόλου ενοχλητική μυρωδιά. Αν είχαν αποτελέσματα για αυτά που υπόσχονται όπως π.χ. ανανέωση των κυττάρων , μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά καθώς όπως σας έγραψα δοκίμασα μόνο δειγματάκια και έτσι δεν μπόρεσα να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη άποψη καθώς για να δεις αν «δουλεύει» ένα προϊόν πάνω σου πρέπει να το δοκιμάσει τουλάχιστον ένα μήνα, πάντως σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένη από τα προϊόντα που δοκίμασα.

Επίσης κάτι που θέλω να σας γράψω και πολύ σημαντικό για εμένα, είναι ότι η σειρά Exelia γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για την σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών, τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και την διατροφική διαταραχή. Ευαισθητοποιεί της γυναίκες με όλα τα μέσα που διαθέτει καθώς και ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα #Exelia αλλά και για την εταιρεία μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Copyright © by Δοκιμάζω. All rights reserved. Powered by Blogger. Designed by El Design